Nyheter.

Kvinna som utger sig vara advokat

”Vi har nåtts av information om en kvinna som utger sig för att vara advokat på Sylwan och Fenger-Krog. Enligt den information vi har fått har kvinnan dels försökt stjäla och dels förmå personer att ge/låna henne pengar. Bedrägeri/stöldförsöken ska ha skett i Gävle och Falun. Kvinnan arbetar inte hos oss. Den som råkar ut för henne uppmanas att informera oss om det och att anmäla händelsen till polisen.  Alla medarbetare på Sylwan och Fenger-Krog finns angivna på hemsidan www.sylwan.se.

Om du uppsöks av en person som utger sig för att arbeta hos oss kan du gå in på hemsidan och kolla om vederbörande finns med där.”

Siljans Chark Aktiebolag i konkurs

Den 18 maj 2020 försattes Siljans Chark Aktiebolag i konkurs. Till konkursförvaltare utsågs advokat Henrik Jalkenäs.

Bolaget bedriver slakt och charkuteriverksamhet. Verksamheten bedrivs dels i slakteriet på Ickholmens gård i Vikarbyn, dels i charkfabriken i Mora.

Rörelsen är nu till salu.

Indikativa anbud eller intresseanmälningar emotses snarast möjligt och senast den 1 juni 2020. Fri prövningsrätt och rätt att sälja före anbudstidens utgång förbehålles.

Anbudsunderlag finns på https://www.sylwan.se/till-forsaljning/siljans-chark-aktiebolag-i-konkurs/

Siljans Chark Aktiebolag i konkurs

Den 18 maj 2020 försattes Siljans Chark Aktiebolag i konkurs. Till konkursförvaltare utsågs advokat Henrik Jalkenäs.

Anbudsunderlag kommer presenteras inom kort. Håll utkik under fliken “Till försäljning”.

Information till personal som berörs av konkursen finns under fliken Företag/Konkurs och obestånd/.

Annika månadens advokat i tidskriften Advokaten

I nr 3 i tidskriften Advokaten blev Annika utsedd till månadens advokat. För att läsa hela hennes intervju, klicka på länken.
https://www.advokaten.se/Tidningsnummer/2020/nr-3-2020-argang-86/rorlighet-mellan-juristyrkena-har-gett-erfarenhet-trygghet-och-gladje-i-jobbet/

Ny medarbetare Nils Andersson

Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB har glädjen att informera om att en ny medarbetare, Nils Andersson, börjar sin anställning hos oss den 1 april 2020.

Nils kommer att arbeta som ekonom, konkurshandläggare och handläggare inom ekonomisk familjerätt.

Nils studerade på ekonomiprogrammet vid Högskolan Dalarna där han tog examen 2014. Han har därefter arbetat som redovisningskonsult och revisor. Innan sina studier har Nils arbetat som frilansmusiker och har drivit eget företag inom musik och event. Han kommer närmast ifrån XBASE AB i Leksand, där han har arbetat som redovisningskonsult.

Vi på Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog är mycket glada för denna rekrytering och hälsar Nils varmt välkommen!