Nyheter

Ny medarbetare sökes

Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB:s långa historia talar sitt tydliga språk. Vi är en advokatbyrå under ständig utveckling med en förmåga att anpassa verksamheten för att på bästa sätt möta klienternas behov av juridiska tjänster.

Vårt mål är att hjälpa våra klienter att lösa sina juridiska problem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi tror på engagemang, prestigelöshet och att ständigt utmana oss själva att nå längre. En advokatbyrå måste våga tänka på ett nytt sätt och söka nya vägar till framgång för klienterna.

Biträdande jurist/advokat med delägarambitioner

Vi söker en erfaren jurist eller advokat som har ambition att inom en nära framtid ta klivet att bli delägare. Vi söker en jurist/advokat som helst har en bred juridisk erfarenhet men också fördjupad kompetens inom något eller några civilrättsliga områden. Den vi söker har ett yrkesnätverk, förmåga att skapa nya kontakter och nätverk, ett affärsmässigt driv och ambition att bli delägare.

Som jurist/advokat på Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB blir du en del av en väl sammansvetsad grupp med hög kompetens och stort mått av professionalism samtidigt som verksamheten präglas av ödmjukhet och prestigelöshet. Vi värnar både om laget och om individens möjlighet att utvecklas i en stimulerande miljö.

Ansökan skickas till info@sylwan.se eller Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB, Box 1043, 791 10 Falun. Ansökningshandlingarna ställs till advokat Axel Eskeby och ska vara oss tillhanda senast den 16 april 2021. Vi kommer tillämpa ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Trotzgatan 22
Box 1043, 791 10 Falun
Tfn: 023-70 58 00